Uitleg over het stoppen van de Kiekebox. Mocht u vragen hebben dan kunt u een email sturen naar info@kiekebox.com en wij zullen deze zo snel mogelijk beantwoorden!

De Kiekebox is twee jaar geleden begonnen met een grote droom, zoveel mogelijk kinderen weer ouderwets creatief aan het knutselen krijgen. Met veel passie en energie ben ik dit avontuur aangegaan. Maar met pijn in mijn hart moet ik u mede delen dat het avontuur van de Kiekebox gaat stoppen.

Nu vraagt u zich misschien af: waarom? En wat betekent dat voor mijn abonnement?

Voor wat betreft de waarom. De Kiekebox is ontstaan uit de ideologie om kinderen aan het knutselen krijgen. Ik ben trots dat ik dit doel tot zekere hoogte heb kunnen realiseren. Echter hebben we niet de schaal kunnen bereiken die nodig is om de Kiekebox rendabel te maken. Het bedrijf staat nu op een punt dat er een volgende stap moet worden gezet om te kunnen blijven doorgroeien. Een nieuwe investeringsronde is hiervoor nodig en dat brengt een hoop risico, verantwoordelijkheid en druk met zich mee. Dit heeft mij gedwongen deze keuze te maken en te stoppen. Een erg moeilijke keuze, mede omdat ik u als abonnementhouder niet wil teleurstellen. Maar helaas is deze zakelijke keuze onvermijdelijk, ongeacht alle energie en toewijding.

Voor de abonnementhouders betekent dit dat u vanaf de maand maart geen Kiekebox meer zult ontvangen. Het abonnement is zo opgezet dat u alleen voor de Kiekebox betaalt als deze ook daadwerkelijk geleverd wordt in die maand. Zodoende zal er ook geen incasso meer plaatsvinden.

Ik heb veel reacties ontvangen van onze klanten dat ze het erg jammer vinden en de vraag of er nog losse boxen te koop zijn. We zullen nog eenmalig 2 losse thema’s te koop aanbieden, deze zullen tot 15 april te bestellen zijn en eind april worden geleverd. Op deze manier kunt u nog eenmaal de Kiekebox bestellen. BESTEL

Ik bied mijn excuses aan voor de mogelijke teleurstelling. Ik wil u heel erg bedanken voor het vertrouwen in de Kiekebox. Dankzij u zijn er elke maand vele boxen verzonden en vele kinderen blij gemaakt. Er is met veel plezier aan elk thema gewerkt. Ook is Kiekebox dankbaar voor de leuke reacties die u heeft gestuurd. Ik vertrouw erop dat u en uw kind ook zonder de Kiekebox enthousiaste en creatieve knutselaars zullen blijven.

Met vriendelijke groet,

Namens de Kiekebox, 

Janneke du Bois

Alle mensen die in de vorm van een lening hebben meegedaan aan de crowdfundactie hebben een mail ontvangen hierover! Graag beantwoord ik verdere vragen hierover via info@kiekebox.com