Crowdfund actie stopt in: 

If custom countdown is giving an error you may need to enable javascript - please visit Support Center for support.

Waarom crowdfunden?

 
Ons doel is om te groeien naar 500 abonnees. Zodat we meer ouders en kinderen kennis kunnen laten maken met de Kiekebox. Dit om hun fantasie te prikkelen en er voor te zorgen dat ze dat beeldscherm even vergeten. Daarnaast willen we de boxen in samenwerking met een sociale werkplaats laten produceren.
Best wel een ambitieus plan! 💪 Benieuwd hoe we dat gaan waarmaken?

Lees het persbericht voor meer informatie!

IT'S YOUR LUCKY DAY!

Alleen tijdens onze crowdfundcampagne is het mogelijk een Kiekebox te doneren aan het kinderziekenhuis! En JIJ kan nog mee doen! Gewoon vanuit je luie stoel.

Ons doel is om op 23 juni in 1 dag tijd minstens 50 donatie boxen te verkopen! En daarmee heel veel kinderen blij te maken en ze even te laten vergeten waar ze zijn. We doneren de Kiekebox aan VUmc Kinderstad en het Emma kinderziekenhuis. Het afgelopen jaar verzorgden wij voor VUmc kinderstad al leuke knutselworkshops met alle overgebleven knutselspullen. 

De Kiekebox is ideaal voor kinderen die langdurig in het ziekenhuis liggen. Alles wat ze nodig hebben zit in de box en ze kunnen er uren lang mee spelen!

Kijk op onze Facebook event pagina of crowdfundpagina voor meer info!

 

Wil je op de hoogte blijven?


 

Bij AmsterdamFM vertelde wij meer over wat onze crowdfund plannen zijn! Luister hier naar het leuke interview!

 

knutselbox knutselwerkjes knutselidee knutselpakket knutselen met kinderen knutselen kinderen speelgoud leren educatief creatief cadeau vakantie