Showing all 5 results

Kies je abonnement

19.95

Heb je wat extra inspiratie nodig tijdens de vakantie. Met het Kiekebox vakantieabonnement bieden we de perfecte oplossing! Prijs is per box. Automatische incasso vindt één keer in de twee maanden plaats en stopt na levering van 5 boxen. 

20.95

Wil je de knutselbox graag een paar maanden uitproberen? Met dit abonnement heb je 3 maanden urenlang knutselplezier. Automatische incasso wordt stopgezet na 3 maanden. Prijs is per box/per maand.

17.95

Een jaar lang elke maand knutsel- en speelplezier met elke keer een ander thema en zes nieuwe activiteiten. Prijs is per box/per maand!

Proefbox of cadeaubox

Nieuw
22.95

Een echt herfstthema als losse box te koop. Knutsel een duizendpoot van klei, laat de vleugels van de vlinder fladderen en speel de slakkenrace. Alle benodigdheden voor 6 verrassende activiteiten zitten in de box!

Nieuw
Uitverkocht
22.95

Een aantal kiekeboxen met het thema restaurant los te bestellen. Maak een pizzaoven, ga verkleed als ober en neem de bestelling op. Reken netjes af en probeer maar noedels te eten met stokjes! Leer de smaken zoet, zuur, zoet en bitter en speel een spel!